Prodej bytu 3+1 109 m², Praha

Bohemian Estates International, s.r.o.

Bohemian Estates International, s.r.o.

Praha, V háji 1092/15

Popis nemovitosti

Nabízíme vám prostorný zrekonstruovaný byt 3+1 o celkové ploše 100m2 se dvěma lodžiemi o celkové ploše 9m2 situovaný ve 3.nadzemním podlaží cihlového domu (bez výtahu) v oblíbené lokalitě v Praze 6 – Dejvice – ul.Kafkova.

Jednotka, která působí velmi vzdušným dojmem, prošla před cca 20 lety kompletní rekonstrukcí spočívající ve výměně podlah za dřevěnou/dlažbu, rozvodů, sociálního zázemí, kuchyně atp. Sestává z prostorné předsíně, koupelny se sprchovým koutem, kuchyně s vestavěnými spotřebiči (myčka, pečící trouba, plynový sporák s varnou deskou), u které je vstup na jeden ze dvou balkonů, jež je orientovaný do klidného zeleného vnitrobloku, kam mají přístup pouze rezidenti domů. Druhou část bytu tvoří 3 pokoje orientovány do ulice Kafkova, z nichž z jednoho je vstup na druhou lodžii.

Jedná se o klidnou lokalitu, přitom pár minut pěšky na metro A Dejvická, či na autobus/tramvaj. Byt je součástí dobře fungujícího SVJ, jež nemá žádné závazky. K jednotce přísluší velký sklep (cca 20m2).

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti N07503
Vlastnictví soukromé
Stav objektu Bezvadný
Plocha užitná 109 m²
Patro 2
Energetická náročnost E - Nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Bohemian Estates International, s.r.o.

Praha, V háji 1092/15

Zobrazit kompletní nabídku RK

Bohemian Estates International, s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist