Prodej vily 269 m²

Transparent reality s.r.o

Transparent reality s.r.o

Praha, Prosecká 524/26

Popis nemovitosti

Popis nemovitosti
Vila se nachází v jedné z nejvyhledávanějších oblastí albánského pobřeží. Tato moderní vila se nachází v Ujin e Tohte a nabízí jedinečnou kombinaci luxusu, pohodlí a nádherné přírody. Rezidence je dobře dostupná pro rezidenty i vozidla, má minimální plot, unikátní vstup, který zajišťuje soukromí obyvatel. Má 269,3 m2 celkové stavby uspořádané ve 3 podlažích a 45,4 m2 terasy.
Patro -1 114 m2 má garáž pro dvě auta, sklad, WC, prostor skladu a tělocvičnu.
Patro 0 (výhled na moře) 80m2 a 31,2m2 terasa. Má ložnici s vlastní koupelnou a východem na terasu. Druhá ložnice s východem na terasu. Třílůžkový pokoj. Toalety.
1. patro (výhled na moře) 77,9m2 a terasa 14,2m2 má obývací pokoj se vstupem na balkon, kuchyň se vstupem na terasu a centrální WC.
Celkem 3 ložnice, 4 koupelny.
Vila je vybavena centrální klimatizací a topením, stejně jako velkými okny, které nabízejí nádherný výhled na moře.
Vila se nachází v bezpečné a dobře udržované komunitě, jen pár minut od zlaté písečné pláže a křišťálově čistého moře. V blízkosti jsou restaurace, bary a veškeré potřebné služby pro pohodlný a příjemný život.
Zvláštní pozornost bude věnována ošetření fasády a použitým materiálům.
Stěny budou opláštěny kvalitním 5cm polystyrénovým krycím systémem, zakončeným povrchovou úpravou soudobým materiálem v čirých barvách. Zábradlí balkonů lóží bude s transparentním strukturálním sklem o síle 2mm (1+1) systému triplex pro zvýšení bezpečnosti při užívání konstrukce. Okna budou vyrobena z tvrdohliníku s tepelným profilem první jakosti a dvojitým termosklem nejvyšší kvality pro zachování tepelné bilance zejména v letním období.
Jedná se o jedinečnou příležitost ke koupi výjimečné nemovitosti na jednom z nejkrásnějších míst v Albánii. Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás prosím kontaktujte. Možnost výběru několika velikostí nemovitostí.

Základní údaje

Konstrukce Zděná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 840
Stav objektu Rozestavěný
Plocha pozemku 300 m²
Plocha užitná 269 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Transparent reality s.r.o

Praha, Prosecká 524/26

Zobrazit kompletní nabídku RK

Transparent reality s.r.o

Sdílet nemovitost

TOPlist